Club de Bitlles de Montgai

Inici / Esports / Club de Bitlles de Montgai

Club de Bitlles de Montgai

 

L’any 2001, un grup de persones de Montgai van fundar el Club de Bitlles de Montgai, per recuperar un joc popular antic (des del segle XIV és present a les nostres terres i especialment a Montgai). La iniciativa també va sorgir per gaudir del joc en si mateix, de la companyia d’altres jugadors, de l’esperit de competició que comporta, i de tot allò que l’acompanya.

Des del 2002, cada any organitzava la Tirada de Bitlles de Montgai a principis de setembre, en motiu de la Festa Major de Montgai.

El 29 de setembre de 2008 es va inaugurar el nou camp de bitlles, situat darrere dels vestidors de la zona esportiva.

El 29 de maig de 2011, el Club de Bitlles de Montgai va ser proclamat campió del seu grup i subcampió de Segona Divisió.

L’any 2012 el Club va disputar el XX Campionat de Lliga de Bitlles Catalanes de segona divisió i es va classificar en 2a posició.

L'any 2015 el Club de Bitlles de Montgai va deixar de competir.

 

Lloc dels entrenaments i les competicions locals: el camp de bitlles està situat al costat del camp de futbol, a la carretera direcció Balaguer i la Sentiu de Sió.

 

Ajuntament de Montgai - Pl. Prat de la Riba, 1, 25616 Montgai, Lleida - Tlf. 973 43 00 05 - protocol@montgai.cat | administracio@montgai.cat

© 2017 Ajuntament de Montgai