Futbol Butsènit

Inici / Esports / Futbol Butsènit

Futbol Butsènit

 

Butsènit tot i ser un poble tan petit manté des de fa tants anys el Club al grup XXII de Tercera Regional. Durant la guerra civil espanyola el futbol va desaparèixer com va passar amb la majoria d’activitats que es realitzaven als pobles per distreure als veïns i passar-s’ho bé. Després d’aquests anys grisos, l’any 1949 van començar a jugar de nou de forma federada i oficial. Durant cinc anys seguits aquest equip va ser campió provincial d’aficionats i en una ocasió, fins i tot, va jugar contra el RCD Espanyol a l’estadi de Sarrià.

Tot i les victòries continuades la mala sort va arribar i el poble es va quedar sense equip de futbol durant 12 anys per falta de camp. Finalment l’any 1975, els veïns del poble, uns treballant a jova i els altres donant part de les seves terres, van construir l’actual complex poliesportiu amb les piscines, la pista de tennis, la pista de futbol sala i bàsquet i el camp de futbol.

Actualment l’equip de Butsènit, C.F.A competeix a Tercera Regional.

Localització: El camp de futbol es troba a l’entrada de poble

Dades d’interès: A les seves xarxes socials podràs trobar les últimes novetats i els pròxims partits.

 

Ajuntament de Montgai - Pl. Prat de la Riba, 1, 25616 Montgai, Lleida - Tlf. 973 43 00 05 - protocol@montgai.cat | administracio@montgai.cat

© 2017 Ajuntament de Montgai