Fira de la màgia al carrer

Inici / Fires i festes / Fira de la màgia al carrer

Fira de la màgia al carrer

 

Montgai Màgic. Fira de la màgia al carrer és la primera fira al carrer dedicada exclusivament a la màgia i en la qual acollim durant quatre dies a mags premiats en l’àmbit internacional i amateurs. Es va començar a celebrar l’any 2008 i des de llavors hem tingut la sort de poder rebre als millor mags del món.

Com ja és tradició, el certamen comença el dijous amb una jornada dedicada a la màgia escolar amb alumnes procedents d’escoles de la zona.

Montgai Màgic segueix el divendres amb una sessió de màgia adreçada a persones amb discapacitat diverses i una gala solidària que s’organitza conjuntament amb la federació Allem. Finalment, durant el cap de setmana Montgai s’omple de màgia amb les actuacions de mig centenar de mags amateurs, semiprofessionals i professionals procedents de diferents punts de Catalunya, de l’Estat espanyol i de l’estranger.

A més a més, durant la fira hi ha un mercat màgic, un mercat de productes artesans i alimentaris i tallers per a petits i grans.

Data: primer cap de setmana d’octubre

Lloc: arreu de Montgai, especialment a la plaça Prat de la Riba i a l'Ateneu

Més informació: www.montgaimagic.cat

fires@montgai.cat

 

Ajuntament de Montgai - Pl. Prat de la Riba, 1, 25616 Montgai, Lleida - Tlf. 973 43 00 05 - protocol@montgai.cat | administracio@montgai.cat

© 2017 Ajuntament de Montgai