Camp de Futbol de Butsènit

Inici / Esports / Camp de Futbol de Butsènit

Camp de Futbol de Butsènit

 

Actualment, el camp de futbol de Butsènit està situat a la zona esportiva municipal, al sud de Butsènit, entre el carrer Buenos Aires i la carretera LV-3025 (de Balaguer a Agramunt). El camp de futbol porta el nom d'en Baldomero Huguet en homenatge a un dels principals impulsors del futbol de Butsènit.

Els primers equips de futbol de Butsènit no tenien un camp estable, ja que, com era costum aleshores, depenien de la cessió temporal o del lloguer poc assumible de finques agràries properes al poble.

Fins que l’any 1975, els veïns del poble van acordar crear una nova zona poliesportiva amb un camp de futbol, les piscines, la pista de tennis i la pista de butbol sala i bàsquet. Els propietaris dels horts i corrals situats en aquella zona en van fer donació al poble, mentre que la resta de veïns van col·laborar treballant a jova per construir l’actual complex poliesportiu.

Més informació: Federació Catalana de Futbol

 

Ajuntament de Montgai - Pl. Prat de la Riba, 1, 25616 Montgai, Lleida - Tlf. 973 43 00 05 - protocol@montgai.cat | administracio@montgai.cat

© 2017 Ajuntament de Montgai